The Bit Rica - Texas Me And You

Gör något kul

Ja nu är det dags att hitta på något kul tycker jag. Ja det är ibland bra att bryta vardagen och hitta på något skoj, det tror jag att vi alla behöver göra lite då och då för att må bra. Det är många som mår bra av att hitta på något nytt och kul. Det behöver inte vara så avancerat, det kan vara något enkelt men som ändå känns kul och som gör att vi får ett litet break i vardagen.


Några tips

Man kan ringa sina vänner och hitta på något kul mitt i vecka ni stället för att göra något tråkigt hemma som att tvätta. Eller man kan kan ta och äta middag i vardagsrummet på en filt och ha en mysig picknick hemma. Man kan ta och beställa en sista minuten och åka iväg på en liten mini weekend till helgen. Ja det finns så mycket kul som man kan hitta på om man bara har lite fantasi och göra slag i saken. Sådana saker kan göra att det hela känns lite roligare och gör att man får lite extra energi som man kanske inte hade fått om man inte hade gjort det. Man kan göra något kul med jobbet också för att få en bra och trevlig stämning på jobbet, som smarter marketing har. Ja det finns verkligen så mycket som man kan hitta på om man bara sätter sig ner och tänker efter vad man kan hitta på. Så det är saker som man kan hitta på. Några tips till alla er där ute som är lite trött på vardagen. 
Det finns saker att hitta på det gäller att göra det bara och då kommer man känna att det verkligen var värt det och att man ska göra det oftare än vad man brukar göra, så är det.